Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na povratku iz Skoplja

Uhićeni huligani iz Srbije koji su kamenovali autobus s Dinamovim navijačima!

BBB
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.07.2016.
u 11:19

Skupina navijača Crvene zvezde, kako javljaju makedonski mediji, iz čista mira napala je navijače Dinama i u Skoplju. Došlo je do kraćeg obračuna, ali bez ozbiljnijih posljedica.

Huligani koji su u noći s utorka na srijedu napali i kamenovali autobus s Dinamovim navijačima uhićeni su i trenutačno se nalaze u pritvoru, javila je niška policija. Radi se o trojici huligana, dvojici iz Beograda i jednom iz Niša, a protiv njih je podignuta kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Autobus u kojem su bili navijači Dinama vraćao se iz Skoplja, a spomenuta trojica sačekala su ih i kamenovala. Razbijena su stakla, ali, srećom, nitko nije ozlijeđen. 

To nije bio jedini incident koji je zabilježen, a koji je vezan za spomenuti susret. Skupina navijača Crvene zvezde, kako javljaju makedonski mediji, iz čista mira napala je navijače Dinama i u Skoplju. Došlo je do kraćeg obračuna, ali bez ozbiljnijih posljedica. Delije su se vrlo brzo povukle i razbježale ulicama glavnog grada Makedonije.

A kad smo već kod kamenovanja, podsjetimo da se slična stvar dogodila i 2012. godine kada je Hrvatska u sklopu kvalifikacije gostovala u Skoplju. Tada je prije ulaska u Beograd kamenovan navijački vlak s Hrvatima, također je razbijeno staklo, ali nije bilo ozbiljnijih posljedica.

>>Delije napale BBB u Skopju, a huligani u Nišu kamenovali bus s navijačima Dinama

>>Dinamo pobijedio Vardar i napravio korak prema prolasku u sljedeći krug natjecanja

Komentara 6

GM
Gusta magla
12:25 14.07.2016.

Kako to policija srbije za dan nađe i uhiti neke tamo klince a nasa vrla policija ni nakon godinu dana nemoze pronac crtaca svastike?

NO
Nordovest
12:57 14.07.2016.

Uhićeni? Pa nemogu vjerovati, što radi taj ministar policije Srbije? Dozvoljava policiji da radi svoj posao, umjesto da je počeo pričati o "huliganima u ložama", i nikada nikoga ne pronaći. Baš čudno ponašanje, ni blizu našeg ministra.

MA
matan91
11:32 14.07.2016.

Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije