Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVNER POST:

Uhićen brat Nikole Jokića: Napao, gurnuo i davio ženu u sobi

Strahinja Jokić
Foto: Reuters/Denver District Attorney
1/4
02.10.2019.
u 14:05

Strahinja se već ranije našao na naslovnicama tamošnjih medija jer je za vrijeme jedne utakmice verbalno vrijeđao suca, a zbog svega je moralo reagirati i osiguranje

Strahinja Jokić, stariji brat Nikole Jokića, srpskog košarkaša iz Denver Nuggetsa, uhićen je u Coloradu zbog sumnje da je napao, gurnuo i davio žensku osobu.

Što je točno dovelo do navodnih radnji još nije poznato, a Strahinja je američkoj javnosti poznat jer često dolazi na utakmice kluba mlađeg brata. 

Strahinja se već ranije našao na naslovnicama tamošnjih medija jer je za vrijeme jedne utakmice verbalno vrijeđao suca, a zbog svega je moralo reagirati i osiguranje. 

- Otišla je na balkon kako bi pozvala pomoć, ali ju je Jokić zgrabio, uvukao natrag u stan i ponovno počeo gušiti, rekavši joj da će je gušiti dok se ne onesvijesti. Oduzeo joj je mobitel, ali se ona uspjela dočepati računala i poslati poruku poznatoj osobi koja je pozvala policiju - piše Denver Post.

 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije