Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTUPA NA FFC 08

UFC prvak Ricco Rodriguez sletio u Zagreb!

Ricco Rodriguez
Marko Mrkonjić/Pixsell
22.10.2013.
u 16:29

- Dobro sam proučio Zelga, znam kakav je njegov stil borbe. Radi se o iskusnom borcu koji je nastupao u brojnim poznatim organizacijama i siguran sam da ćemo publici u Zagrebu prirediti pravu borbu - izjavio je Rodriguez.

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Amerikanac Ricco Rodriguez sletio je danas oko 14.30 sati u zagrebačku zračnu luku Pleso. \"Suave\" kako ga nazivaju borilački fanovi će ovog petka nastupiti u glavnoj borbi borilačkog spektakla FFC08 u Zagrebačkoj Areni. Protivnik će mu biti jedan od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih MMA boraca Zelg Galešić.

Prilikom dolaska u Zagreb Rodriguez je prokomentirao nadolazeći dvoboj i drugi nastup u Hrvatskoj.

- Bit će ovo klasični okršaj dva različita stila. Mislim da svi znaju kako meni puno više odgovara borba u parteru, dok je kod Zelga suprotna situacija. No, borba kreće s nogu, pa ćemo vidjeti kako će se razviti situacija i prema tome ću odrediti svoju taktiku.

- Ovo je prvi put da nastupam u MMA borbi do 95 kilograma, zahvalan sam Zelgu što mi je izašao u susret s kilažom. Ja sam trenutno ispod 100 kilograma, čini mi se da do četvrtka i službenog vaganja moram izgubiti još svega tri ili četiri kile.

- Dobro sam proučio Zelga, znam kakav je njegov stil borbe. Radi se o iskusnom borcu koji je nastupao u brojnim poznatim organizacijama i siguran sam da ćemo publici u Zagrebu prirediti pravu borbu - izjavio je Rodriguez.

FFC08: 25.10.2013. Arena Zagreb


Zelg Galešić (CRO) vs. Ricco Rodriguez (USA), MMA -95kg
Mladen Brestovac (CRO) vs. Ali Cenik (TUR), KB, HW
Pavel Zhuravlev (UKR) vs. Jahfarr Wilnis (NED), KB, HW
Miran Fabjan (SLO) vs. Stevan Živković (SER), KB -80kg
Mladen Kujundžić (CRO) vs. Sergei Lascenko (UKR), KB HW
Dušan Džakić (SER) vs. Primož Vrbinc (SLO), MMA, -77kg

FFC Challenger 08

Ante Delija (CRO) vs. Dion Staring (NED), MMA HW
Ivica Trušček (CRO) vs. Goran Vuković (AUT),  MMA -73kg
Francisco Barrio (ARG) vs. Darko Banović (AUT), MMA -66kg
Luka Jelčić (CRO) vs. Laszlo Senyei (HUN), MMA -78kg
Matej Truhan (CRO) vs. Josif Al Said (SER), MMA -77kg

>> Vecernji.hr daruje ulaznice za borilački spektakl FFC 8 Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije