Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe ide po osvetu

UFC potvrdio borbu Miočića i Dos Santosa, pogledajte kako je završio njihov prvi 'rat'

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
08.02.2017.
u 10:10

Miočić će po drugi puta naslov braniti godinu dana nakon što ga je osvojio u Brazilu protiv Fabricia Werduma.

UFC je potvrdio kako će glavna borba UFC 211 eventa biti ona između Stipe MiočićaJuniora Dos Santosa. Održat će se 13. svibnja u Dallasu.

Miočić će po drugi puta naslov braniti godinu dana nakon što ga je osvojio u Brazilu protiv Fabricia Werduma. No, ovog puta će on biti domaći borac, budući da će protiv sebe imati Brazilca.

Miočiću ovo neće biti samo obrana titule nego i revanš za poraz kojeg vjeruje da nije trebao doživjeti. Miočić i Dos Santos su krajem 2014. odradili pravi rat kroz pet rundi, koji je na kraju ipak pripao Brazilcu, ali upravo je Miočić bio onaj koji je tog dana oduševio MMA javnost. Iako je u toj borbi poražen, taj mu je nastup itekako pomogao na putu prema tituli.

>>Miočić se razljutio: Iskoristili su moju dobrotu, bilo je to poput šamara u lice...

>>Werdum samo što ne zaplače: Nije pošteno da se Cigano bori s Miočićem!

Komentara 1

VM
vt.mt
11:09 08.02.2017.

Dva borca koja mogu popit jako puno batina i udaraca i obojica izvrsni u stojci...ocekujem tvrdu borbu ali ipak prednost nasem miocicu koji je izrastao u vrhunskog borca unazad 2 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije