Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cain Velasquez

UFC-ov prvak spremao se i na zagrebačkim ulicama

Junior Dos Santos
Press Association/PIXSELL
19.10.2013.
u 09:30

Činilo se na prvu da su fotografije Velasqueza pokraj Manduševca ili ZET-ova tramvaja fotomontaža, no brzo je otkriveno da mu supruga Michelle vuče korijene iz Splita.

Sukob titana, treći nastavak. Dva najbolja teškaša svijeta, prvak Cain Velasquez i bivši prvak Junior dos Santos u noći sa subote na nedjelju u Teksasu (Fightchannel PPV od 4 sata) bore se za UFC-ov pojas. Trenutačno je skor 1–1. Igrom slučaja, obojica su vezana za Hrvatsku.

Prvak Cain Velasquez početkom ljeta šetao je Lenucijevom potkovom i Jelačić-placom te se psihički pripremao za ovaj meč. Činilo se na prvu da su njegove fotografije pokraj Manduševca ili ZET-ova tramvaja fotomontaža, no brzo je otkriveno da mu supruga Michelle vuče korijene iz Splita te da ovdje provode odmor. Izazivač Dos Santos nije nam ostao u lijepom sjećanju jer budući prvak postao je zvijezda one večeri kada je prije četiri godine pobijedio Mirka Filipovića... Možemo li ovu modernu borilačku trilogiju usporediti s najslavnijom u boksu, između Muhammada Alija i Joea Fraziera? Pitali smo Igora Pokrajca, našeg jedinog borca iz UFC-ove elite.

– Nije baš takva, ali je u svakom slučaju vrlo zanimljiva. Sumnjam da se može ponoviti scenarij iz prve borbe (Dos Santos nokautirao Velasqueza za 64 sekunde, nap.a), već da će to biti borba sličnija onoj drugoj, u kojoj je Velasquez odlukom sudaca nakon pet rundi vratio pojas. Pokazao je kako se treba boriti protiv Dos Santosa, pronašao pravi način i dajem mu i u ovom meču više šanse. Santos je vrhunski udarač u UFC-u, pojas zaslužuju obojica... – kazao je Pokrajac koji se 9. studenog bori u Brazilu protiv bivšeg Strikeforceova prvaka Rafaela Cavalcantea, neugodnog protivnika kojeg je hrabro sam tražio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije