Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I UGLEDNI NA LISTI

Uefa uskratila bonuse Hajduku i Osijeku zbog dugovanja!

hajduk
Tino Jurić/Pixsell
11.09.2012.
u 12:44

Po brojnosti, listu predvode rumunjski i bosanski klubovi, i jedni i drugi imaju po tri ''predstavnika''

Uefino tijelo koje se bavi financijskom kontrolom klubova (CFCB) objavilo je imena onih kojima će biti uskraćen novac za sudjelovanje u Uefinim ovosezonskim natjecanjima! Među 23 kluba našli su se Hajduk i Osijek koji su nastupili u pretkolima Europske lige, no Uefine bonuse neće dobiti.

Naime, klubovi su Uefi morali prijaviti neplaćeni porez te dugovanja prema igračima, zaposlenicima i bivšim zaposlenicima te drugim klubovima. Sukladno dobivenim informacijama objavljena je ''lista srama'', a na njoj ima i uglednih imena. Među ostalima tu su i Atletico Madrid, Malaga, Sporting i Fenerbahče.

Po brojnosti, listu predvode rumunjski i bosanski klubovi, i jedni i drugi imaju po tri ''predstavnika'': Dinamo Bukurešt, Rapid i Vaslui te Željezničar, Sarajevo i Bora
Suspenzija financijskih sredstava bit će na snazi dok klubovi ne riješe sve dugove, a nova, osvježena lista bit će objavljena 30. rujna.

Popis klubova: Borac, Sarajevo, Željeznicar (BiH), CSKA Sofia (Bug), Hajduk, Osijek (Hrv), Atletico Madrid, Malaga (Špa), Maccabi Netanya (Izr), Škendija 79 (Mak), Floriana (Mal), Budućnost Podgorica, Rudar Pjevlja (CG), Ruch Chorzow (Polj), Sporting CP (Por), Dinamo Bukurešt, Rapid Bukurešt, Vaslui, Rubin Kazan (Rus), Partizan, Vojvodina, Eskisehirspor, Fenerbahče (Tur).

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar mohito
mohito
13:28 11.09.2012.

evo da se i hajduk jednoj pojavi na nekom popisu europskih klubova....

ED
europski dinamo
14:59 11.09.2012.

To je sigurno Vrbanović povukao veze da Hajduk ostane bez love.

PI
pinichi
15:09 11.09.2012.

Mamiću, Mamiću... Sram te bilo, ovo samo tebi može pasti na pamet. Sad se možeš braniti da nemaš veze s tom kaznom, ali malo će ti tko vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije