Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredan sastanak FSS-a

Uefa upozorila Srbiju: Klubovi su vam povezani s kladionicama!

Srbija - Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
25.05.2015.
u 19:36

A mediji u Srbiji pišu kako će na spomenutoj sjednici jedna od tema biti i regularnost njihovih nogometnih liga.

Nogometni savez Srbije poslao je danas priopćenje javnosti da će u ponedjeljak 1. lipnja 2015. godine održati izvanrednu sjednicu Izvršnog odbora, a jedna od tema biti će i namještanje utakmica.

Naime, srbijanski mediji raspisali su se danas o tome kako je krovna europska nogometna organizacija (Uefa) poslala pismo FSS-u u kojem ga najoštrije upozorava da treba riješiti spomenuti problem jer su im klubovi povezani s kladionicama

A mediji u Srbiji pišu kako će na spomenutoj sjednici jedna od tema biti i regularnost njihovih nogometnih liga.

>>Incident ili komična situacija? Pogledajte što je igrač u Srbiji napravio sucu

Komentara 1

CP
Cviet Prigorja
20:03 25.05.2015.

Sva sreća da Hajduk igra HNL. A Hajduk igra pošteno da to nije majka rodila. U stvari, u Hrvatskoj je pošten još jedino SDP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije