Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA SE ODLUKA
Povratak na članak

UEFA 'udara' bez milosti: Osnivači Superlige dvije godine bez Lige prvaka?!

Iz Uefe se pozivaju na članak 51 Statuta koji kaže da se ne dozvoljavaju kreiranje liga ili natjecanja bez dopuštenja krovne organizacije.

Komentari 13

Avatar dzambo
dzambo
04:15 06.05.2021.

Treba jednostavno vratiti LIGU SAMPIONA u pravom smislu i da samo igraju prvaci svojih drzava,i limitirati broj stranaca u svakom klubu koliko ih moze igrati u prvih 11 i LIMITIRATI koliko moze svaki klub potrositi na pojacanja i tako postavitii da je ''brojka za lovu'' jednaka za sve a onda ce ''ostatak'' otici u druge klubove i stvorice se takva konkurencija kao nikada u povijesti Nogometa i nece biti samo 12-20 klubova jakih NEGO 200 ostalih klubova bit ce konkurentni pa ces tek onda vidjeti koliko ko vrijedi u svojim ligama i TEK ONDA neci biti dosadno gledati sve prve lige Europe....i ''slag'' na tortu tek onda bit ce PRAVA liga Sampiona i TEK ONDA ko bude prvi u svojoj ligi pa na sve to postane prvakom Europe bit ce ''najbolji'' a ovak kao do sad ''natezati'' i gurati veliku lovu u samo par klubova Europe sa povlastenim pravilima...Nogomet pripada svima i SVI klubovi imaju pravo nadati se da budu najbolji....i onda ce jedna NK Rijeka rasturiti jedan Real i mnogi drugi klubovi i nece biti dosadno i unaprijed da se vecina rezultata zna....jedna Barca prije nije bila prvakom Europe 100 god. pa nisu propali samo stos je u tome da vecina ovih klubova su trazili velika povlastenja i na veliku lovu zinuli i TEK ONDA su postali ''veliki'' kad su im povlastenja ispunita...a to NISU mogli prije jer su bila puno postenija pravila...

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
05:37 06.05.2021.

Treba se osnovat superliga , jer Hajduk ove godine nece vidjet europska natjecanja , u toj lizi igrao bi Hajduk i United al ne iz Manchrsteta , nego Gzira united

VL
AD
admzaq
00:51 06.05.2021.

Radi se tu o puno para da bi se prešlo preko toga samo tako. Uostalom ti preostali buntovnici nisu pokazali neku igru ove godine. Najdalje je dogurao real koji je odigrao noćas očajno. Jasno mi je zašto Španjolci guraju, jer su zaduženi do guše. Jasno mi je i zašto Milan gura, jer je sjena onog kluba od prije. Ali nije mi jasno čemu ovo Juventusu...

VL
ĐO
Đubre_od_MB
06:21 06.05.2021.

Inače me ne zanima nogomet, ali ovo je mafija i politika mafije. Superliga ih je prestrašila da će izgubiti lovu i spominju pravila koja su sami smislili kao da su jedini i nedodirljivi. Ahahahha. Mafija.

VL
Avatar Nije bitno moje ime
Nije bitno moje ime
01:23 06.05.2021.

Igra zombija Pozdrav

VL
GS
GSCash
08:42 06.05.2021.

Dakle ipak se pokreće Superliga. Svako zabranjivanje izrodi pobunu. Ili Superliga ili ode vrhuška UEFE, što je teži slučaj dok ne počme pušiona love.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
07:39 06.05.2021.

Da kojim slucajem uspije da se odvoje ti navedeni klubovi,i UEF-a bi mogla da zatvori vrata svoje stale,jer UEF-a bas i postoji zbog tih velikana,a ne od FC Obilica,FC Pristine,Zelejznicra,Dinama,Ferencvarosa.....nego bas zahvljaujuci tim bogatim i velikim klubovima,postoji UEF-a,i zanju ako ode Barcelona,Real,MAN-u,Juve....ode i UEF-a,barem u ovakvom bogatom postojanju.

VL
GA
galico
01:41 06.05.2021.

Barcelona bi mogla biti ta koja će odlučiti jer sociosi ( navijači) mogu promijeniti odluku vodstva kluba....

VL
K0
Konjina2.0
02:01 06.05.2021.

pa kaj, hoćemo vječno gledati ista natjecanja ili ćemo biti inovativni i raditi nove lige i nova pravila.. Ja sam totalno za superligu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.