Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STREPNJA Damir Vrbanović očekuje samo novčanu kaznu i opomenu

Uefa u Nyonu odlučuje o Dinamovoj kazni za Prag

Foto: Goran Stanzl
import
29.10.2008.
u 14:50

Dinamov direktor Damir Vrbanović neće u četvrtak biti u Nyonu gdje će zasjedati Uefina disciplinska komisija i izreći kaznu hrvatskom prvaku zbog nereda njegovih navijača u Pragu 2. listopada.

- Komisiji nisu potrebna dodatna pojašnjenja tih događaja - kazao je Vrbanović. - Sve što je zanima napisano je u delegatovu izvješću, koje smo mi u klubu također dobili.

Delegat iz Italije Sergio di Cesare naveo je da su Dinamovi navijači napravili bakljadu na Spartinu stadionu, ali i pridodao posebno poglavlje o događajima na gradskim ulicama temeljeno na izvješću praške policije.

Podsjećamo, u središtu češke metropole došlo je do kratkog, ali žestokog, obračuna između policije i Bad Blue Boysa, koji su, usput, pozdravljali fašističkim pozdravom. Zna se da je Uefa posebno osjetljiva na takvu vrstu delikta.

- Moja očekivanja? Novčana kazna i opomena. O iznosu ne mogu nagađati - kazao je Vrbanović te dodao da Uefa možda danas neće ni objaviti zaključke sastanka, nego će s objavom pričekati sljedeći tjedan.

Uefinu disciplinsku komisiju čine Austrijanac Partl kao predsjedajući, dopredsjednici Hansen (Danska), Antenen (Švicarska) i Berzi (Mađarska), te članovi Delaney (Irska), Silvero (Španjolska), Koch (Njemačka), Laudi (Italija), Lupescu (Rumunjska) i Wolff (Luksemburg).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije