Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljnije organizacija

UEFA u Bordeaux poslala prvog "sigurnjaka", prijeti li novi prekid?

Francuska policija - Bordeaux
Foto: Reuters/PIXSELL
1/21
21.06.2016.
u 19:04

Hrvatski nacionalni sindikat je pozvajući se na svoje izbore objavio kako će huliganu pokušati napasti suca sredinom prvog poluvremena.

Čini se kako je UEFA ovoga puta ozbiljno shvatila prijetnje o mogućem novom prekidu utakmice hrvatske reprezentacije.

Premda je i do sada policija bila na svakom koraku, bojazan oko novih nereda očito je natjerala i Francuze da ozbiljnije shvate svoje propuste u organizaciji utakmice Hrvatska - Češka.

UEFA je u Bordeaux poslala svog "prvog sigurnjaka" kako bi provjerio funkcioniraju li sve službe. Oko stadiona je neobično puno specijalne policije naoružane i zaštitnim maskama. Postrožena je i kontrola na ulazima za novinare, a najavljene su daleko strože kontrole na ulazima za gledatelje.

Policija bi svoje ljude trebala imati i među hrvatskim navijačima, posebice nakon što je objavljeno da huligani pripremaju novi napad, ovoga puta na nizozemskog suca Bjorna Kuipersa.

Hrvatski nacionalni sindikat je pozvajući se na svoje izbore objavio kako će huliganu pokušati napasti suca sredinom prvog poluvremena.

Hrvatski nogometni savez je pozvao navijače da večeras korektnim navijanjem pruže potporu našoj reprezentaciji u zadnjem susretu u skupini D.

"Recimo NE diskriminaciji, rasizmu i nasilju. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije", stoji u pozivu HNS-a.

Što se tiče atmosfere u gradu ona je sjajna. Bordeaux u raspjevanom raspoloženju dočekuje utakmicu. Fešta je počela još sinoć kada su Španjolci i Hrvati okupirali kafiće u središtu grada. Sve se nastavilo danas kada je gradska "promenada" Rue Sainthe Chaterine bila prepuna "kockica" i španjolskih navijača. Dva sata prije početka utakmice masa navijača se počela slijevati prema stadionu. 

Komentara 13

ME
melinda
20:18 21.06.2016.

Pri pregledu navijaca ako se nade pirotehnicka sredstva i topovski udar,odmah u tamnicu i bez sudenja u zatvor ,Samo cemo tako zaustaviti tu hordu zla ,kojoj je tekma na zadnjemu mijestu.Mi posteni navijaci koji su sa obiteljima na tribinama akoo se ovo zlo nastavi, vise necemo smijeti ici na tekme zbog terorista ,kojima nista nije sveto...Znaci izjednaciti huliganizam sa terorizmom i najstrozije kaznjavati, inace ce tribine biti prazne...

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
19:31 21.06.2016.

Ne palimo na novinarske provokacije.

RG
RuzaSapina56@gmail.com
20:40 21.06.2016.

Uefa mora pojačati kontrolu i preuzeti sigurnost kako od isilovaca tako i od huligana a kako znamo da huligani nemaju naciju njihova nacija je huliganstvo i zločini !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije