Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teren i vrijeme

Uefa svaka dva dana traži izvješće o stanju travnjaka

Maksimir
Marin Tironi/Pixsell
04.12.2010.
u 11:16

- Prognoze su strašno različite, samo da ne bude snijega – veli direktor stadiona Sakoman.

Pogled na maksimirski travnjak nudi katastrofičan dojam. Sve pliva, u salonima pada žbuka.

– Problem je teren, Uefa svaka dva dana pita za teren – veli direktor stadiona u Maksimiru Miljenko Sakoman. Nosio je isprintane vremenske prognoze raznih agencija, dvije hrvatske, pa jednu iz Beča, čak i onu iz Nase.

– Sve su toliko različite, od minus tri do plus 12 stupnjeva, od sunčanog do obilnih oborina – veli Sakoman.

Naviše se boji snijega.

– Mogu angažirati stotinu ljudi i očistit ćemo teren. Ali, tko će očistiti tribine? – pita se Sakoman.

To je onda i pitanje sigurnosti, što ako netko padne na tim snježnim tribinama. A moglo bi biti i drugih problema, kao što je grudanje sudaca bude li rezultat nepovoljan, a to bi značilo prekid susreta. Još bi najmanji problem bio led, teški strojevi poravnali bi to što se zove travnjak.

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:24 04.12.2010.

Da se novci iz proracuna nisu krali,Dinamo bi imao pokriven travnjak i tribine... Sram nek vas bude,ako nicega ,stidite se ovakvog travnjaka i stadiona (tribina )...Dinamo nit reprezentacija takvo sto nisu zasluzili .Takav Maksimir... !

Avatar Topgen
Topgen
12:13 04.12.2010.

Ovo Grci vrse pritisak. Lobby ! A bolje bi im bilo da je teren los pa da tehnicki superiorniji Dinamo ne moze razviti svoju igru.

VO
vojvo
12:51 04.12.2010.

stvarno ste dušebriznici vi neki junaci , ako se moglo igrati na onom gmanju od poljudskog terena onda se stvarno u dinamu nemaju čega bojati , jer takvo gmanje na maksimiru sigurno neče biti , a oni koji kažu da se u splitu igraju utakmice reprezentacije da , ali ne na poljudu nego u parku mladeži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije