Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštra kazna

Uefa suspendirala ratobornog Evru, Marseille ga odmah otpustio

Patrice Evra
Foto: Screenshot
1/7
10.11.2017.
u 18:46

Ova kazna mogla bi značiti i kraj karijere za Evru ili će pokušati pronaći klub izvan Europe gdje bi mogao igrati i dobro zaraditi

Uefa je oštro kaznila Patricea Evru koji je uoči utakmice Europske lige kod Vitorije nogom udario navijača. Francuz ne smije igrati u Uefinim natjecanjima do 30. lipnja 2018. godine, te je kažnjen s 10.000 eura.

Nakon Uefine kazne odmah je reagirao i Marseille koji je otpustio 36-godišnjeg beka koji je u siječnju stigao iz Juventusa.

Ova kazna mogla bi značiti i kraj karijere za Evru ili će pokušati pronaći klub izvan Europe gdje bi mogao igrati i dobro zaraditi.
Marseille je kaznio i s 25.000 eura, a francuski klub u sljedećih 30 dana mora Vitoriji i podmiriti štetu koju su navijači Olympiquea napravili na stadionu.

Portugalski klub kažnjen je s 5.000 eura zbog ulaska navijača na teren.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 6

Avatar zagorac2
zagorac2
22:26 10.11.2017.

ovo je dobra vjest evo njega sad u Split Hajduku tu ce moci slobodno tuci pa cak i ubijat bez ikakva kazne ili eventualno sucu za prekrsaje i platit nrku mali globicu i nastavit dalje

UM
umnjak
21:20 10.11.2017.

Smrad od covjeka.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:05 11.11.2017.

Nek dođe u Dinamo taman bu mu kazna istekla i mogao bi igrati u kvalifikacijama za ligu prvaka ili europsku ligu a dobro bi došao i u HNL-u 👌🤗😁🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije