Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA EP-U U FRANCUSKOJ

Uefa popustila: Tehnologija na gol-liniji uvodi se na Euru i u Ligi prvaka

Nogometni sudac
Marko Lukunic/PIXSELL
23.01.2016.
u 09:33

Suspendirani Uefin predsjednik Michel Platini dugo je godina odbijao prihvatiti novu tehnologiju.

Na ovogodišnjem nogometnom EP-u u Francuskoj (10. lipnja - 10. srpnja) na kojem će igrati i Hrvatska koristit će se tehnologija na gol-liniji. Od sljedeće sezone ona će biti uvedena i u natjecanju Lige prvaka, ali od osmine finala.

Uz tehnologiju, na utakmicama će i dalje biti prisutan dodatni sudac koji će nastaviti nadgledati sumnjive situacije u kaznenom prostoru.

Suspendirani Uefin predsjednik Michel Platini dugo je godina odbijao prihvatiti novu tehnologiju.

>> Platini odustao od utrke za predsjednika Fife: Nije mi pružena šansa

Komentara 3

HR
Hrabraja
11:16 23.01.2016.

Imam susjeda koji je pomocni sudac na tim utakmicama, a veli da ti dodatni uzimaju ozbiljan novac a ne rade nista. A i da na sve sto dobiju nemoraju niti prijaviti niti platiti porez. Pa ti reci jel UEFA drzava u drzavi.

JA
japanokinez
11:11 23.01.2016.

Da ih nisu maknuli sa pozicija, oni bi doživotno drmali nogometom. Treba uvesti 4 godine i onda zbogom iz nogometa gdje se nesto odlučuje. Platini je planirao do smrti biti br 1 sto nitko nije primjetio. Onaj fosil isto ali valjda su napunili testise svima pa se sada moze u tehniku dirat. Gdje ima logike pored sve tehnike ne iskoristiti je na dobrobit navijača koji masno plaćaju karte a suci sude na stetu bilo tkoga imajući mogućnost provjeriti jesul il nisu pogriješili.

LE
let3
14:58 23.01.2016.

I vrijeme je, protiv te tehnologije su samo muljatori poput npr.Platinija i Blattera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije