Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPO PRIZNANJE

Uefa odlučila: Dinamo je najbolja europska momčad tjedna

Dinamo slavlje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.12.2013.
u 10:34

– Svaka pobjeda u derbiju je posebna, ali slavlje plavih protiv Hajduka u prvoj utakmici četvrtfinala posebno je slatko. Nakon prvenstvenog remija 2:2 samo nekoliko dana prije, u Kupu se očekivala nova teška utakmica, ali susret je bio sve, samo ne takav – piše Uefa.

Dvije pobjede u proteklom tjednu, 5:0 protiv Hajduka u Hrvatskom kupu te 4:1 protiv Osijek u prvenstvu, bile su dovoljne Dinamu da ih Uefa proglasi najboljom europskom momčadi tjedna.

– Svaka pobjeda u derbiju je posebna, ali slavlje plavih protiv Hajduka u prvoj utakmici četvrtfinala posebno je slatko. Nakon prvenstvenog remija 2:2 samo nekoliko dana prije, u Kupu se očekivala nova teška utakmica, ali susret je bio sve, samo ne takav. Zoran Mamić i njegova momčad stigli su do velike pobjede s rezultatom 5:0, najveće od 1939. godine u derbijima ovih dvaju klubova – piše na službenim stranicama Uefe.

Nakon dvije uvjerljive pobjede protiv Hajduka i Osijeka, Dinamo u četvrtak očekuje novi europski ispit, u 6. kolu Europske lige na Maksimiru gostuje Ludogorec. Utakmica nema nikakvog rezultatskog značaja, Bugari su već osigurali europsko proljeće, dok je Dinamo već ispao iz svih kombinacija.

>> Dinamo sa četiri gola ispratio Osijek; Mamić: Zelenika se 'uklopio'
>> Hajduk ponižen: Dinamo na Maksimiru slavio sa 5:0!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Compadre
Compadre
10:45 11.12.2013.

Kad UEFA pohvali...to stvarno mnogo znači...hehehe

Avatar petrolio
petrolio
11:35 11.12.2013.

svaka čast, ovo nisam očekivao

LI
Lisabon
08:12 12.12.2013.

Cudno mi je da TD ne komentira ovu odluku UEFE!!!!!!Aha,sad sam se sjetio,on samo pljuje ,pise po naredjenju,a ovdije nema "kreacije".Steta,jel da ,TD?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije