Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBUDLJIVA I DRAMATIČNA

Dinamo uvjerljivo prvi: Utakmica s Tottenhamom izabrana za najbolju u sezoni

Europa League - Round of 16 Second Leg - Dinamo Zagreb v Tottenham Hotspur
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.05.2021.
u 17:09

Više od 60 posto navijača na stranicama Uefe izabralo je maestralnu pobjedu hrvatskog prvaka nad favoriziranim Englezima.

Dinamova pobjeda protiv Tottenhama (3:0) u uzvrtanom susretu osmine finala Europske lige, izabrana je među 10 najboljih utakmice ove sezone u tom natjecanju. I ne samo to, najbolja je među tih deset!

- Europska liga ne može se mjeriti s univerzalnom privlačnošću Lige prvaka, ali što se tiče drame i vrhunske zabave, natjecanje je daleko iznad njegove težine - poručili su iz Europske nogometne federacije (UEFA) objavivši deset najboljih utakmica ove sezone u najmasovnijem europskom kupu.

Među njima je fantastična predstava "Modrih" koji su na stadionu Maksimir porazili Tottenham sa 3:0 i tako nadoknadili londonski poraz 0:2.

Foto: Uefa

- Jose Mourinho je nakon utakmice otišao u Dinamovu svlačionicu čestitati momčadi koja je eliminirala njegovu ekipu hat-trickom Mislava Oršića - piše UEFA citiravši Damira Krznara.

- Bila je ovo prekrasna utakmica o kojoj volite sanjati, ali ne usudite se - naglasio je Dinamov trener.

Iz UEFA su izdvojili dva "must-see" trenutka utakmice - Oršićev prvi pogodak, te fantastična obrana Dominik Livaković u produžetku kada je pucao Harry Kane.

U izboru navijača Dinamova pobjeda je na prvom mjestu s više od 60 posto glasova.

Ključne riječi

Komentara 2

SI
simba
10:01 16.05.2021.

veeeliki bravo za dinamo

IS
istina00
11:31 16.05.2021.

Svaka čast! Najbolji klub u regiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije