Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema Hrvata

UEFA odabrala momčad sezone Lige prvaka, devet igrača iz istog kluba

POR, UEFA CL, Paris Saint Germain vs FC Bayern Muenchen
Foto: EXPA/PIXSELL
1/2
29.08.2020.
u 13:54

Tehničko povjerenstvo UEFA-e, koja je odabrala nogometaše, činili su Packie Bonner, Cosmin Contra, Aitor Karanka, Roberto Martínez, Ginés Meléndez, Phil Neville, Willi Ruttensteiner i sadašnji engleski izbornik Gareth Southgate.

UEFA je na svojoj stranici u subotu objavila sastav momčad sezone Lige prvaka, a čine je 23 igrača od čega devet iz pobjednika tog elitnog natjecanja minhenskog Bayerna.

Tehničko povjerenstvo UEFA-e, koja je odabrala nogometaše, činili su Packie Bonner, Cosmin Contra, Aitor Karanka, Roberto Martínez, Ginés Meléndez, Phil Neville, Willi Ruttensteiner i sadašnji engleski izbornik Gareth Southgate.

Trojica vratara u momčadi sezone su Manuel Neuer iz Bayerna, zatim Slovenac vratar Jan Oblak (Atletico Madrid) i Anthony Lopes (Lyon). Alfonso Davies, Joshua Kimmich i David Alaba (svi iz Bayerna) i Virgil Van Dijk (Liverpool), Dayot Upamecano i Angelina (obojica iz Leipziga) izabrani su kao obrambeni igrači.

Veznjaci su Thiago, Leon Goretzka, Thomas Müller (svi Bayern), Kevin De Bruyne (Manchester City), Houssem Aouar (Lyon), Marcel Sabitzer (Leipzig), Marquinhos (PSG) i Alejandro Gomez (Atalanta).

Šest napadača u najboljoj momčadi Lige prvaka su Serge Gnabry i Robert Lewandowski (obojica Bayern), Kylian Mbappe, Neymar (obojica PSG), Lionel Messi (Barcelona) i Raheem Sterling (Manchester City).

Sezona Lige prvaka završila je u nedjelju, 23. kolovoza, a u finalu je Bayern pobijedio Paris Saint-Germain s 1-0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije