Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SASTANKA PLATINI - MARKOVIĆ

Uefa: Istragu o namještanju vodit će HNS

Platini Marković
Goran Stanzl/PIXSELL
25.08.2010.
u 15:06

Dugo iščekivani Platinijev i Markovićev sastanak završio je zaključkom koji je Uefa objavila na službenim stranicama, a koji ne kaže previše toga.

"Predsjednik Uefe Michel Platini sastao se danas s predsjednikom HNS-a Vlatkom Markovićem te su razgovarali o nizu tema vezanih za hrvatski nogomet.

Dio je razgovora bio vezan i za aferu namještanja susreta u hrvatskom nogometu i za jačanje suradnje između Uefe i HNS-a u vezi s time..

Gospoda Platini i Marković potvrdili su kako nemaju tolerancije prema korupciji i namještanju susreta. Potvrdili su i kako će aferu o finalu hrvatskog kupa 2009. godine rješavati disciplinska tijela HNS-a, a Uefa će davati potrebnu pomoć i podršku.

Sastanak je bio i prilika da se naglasi plodonosna i bliska suradnja koja postoji između dviju kuća nogometa."

Suspenzije, svađe, Bokšić, Marić, Mamić? Valjda u ovom dijelu o plodonosnoj suradnji... Možda je Marković i ispričao Platiniju o "govnu koje bi pojeo ako su Zoran Mamić i Bruno Marić krivi". Najvažnija je objektivnost...

Ključne riječi

Komentara 27

OB
-obrisani-
18:03 25.08.2010.

Autor: Večernji list (?) Citat: \"Možda je Marković i ispričao Platiniju o \"govnu koje bi pojeo ako su Zoran Mamić i Bruno Marić krivi\". Najvažnija je objektivnost...\" Izgleda i ovaj \"autor\" voli jesti govna!

OB
-obrisani-
15:49 25.08.2010.

kakav god ishod bude ja neću u njega vjerovat; nema veze dali će mamići bit krivi ili ne ovo je primjer kako mafija u hrvatskoj ima državu a mi poštene budale nemamo u hrvatskoj ni maćehu i to su nam uzeli

OB
-obrisani-
17:58 25.08.2010.

Novak, hish na Terazije i ne zagadjuj zdravu atmosferu u Hrvatskoj (ili ovdje na Vecernjem)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije