Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolski PH

Udovičić: Primorju nećemo dopustiti ni da pomisli na finale

Mladost Partizan (1)
Antonio Bronić/Pixsell
16.04.2011.
u 09:32

Trebao je to biti “dream team”. Vanja Udovičić, najbolji vaterpolist svijeta, odbio je Partizan i uskočio u bazen među žapce.

Osvojili su kup, na putu su prema finalu Prvenstva Hrvatske, no Final Four Eurolige opasno “visi” najtrofejnijem klubu svijeta. I što sad?

 

– Još su dvije utakmice do kraja, dok god postoje šanse, mi se borimo – kaže trener Emil Nikolić, kojem bi dobro došlo da danas u drugoj utakmici polufinala PH (18 sati) protiv Primorja stave točku na i te se malo odmore. Igra se na dvije dobivene, u Rijeci su slavili...

 

– Velik je ulog na stolu, želimo graditi hram Save, nastaviti ono što su radile generacije prije nas. Primorje želi trijumfirati u Zagrebu, ali to ni jedan igrač Mladosti ne smije dopustiti! – upozorava Udovičić.

 

Ove su im sezone Riječani suđeni, ali rezultat je na strani Zagrepčana (5-2).

 

– Pitaju nas ljudi, pa što opet s njima?! Šalu na stranu, za ovako se jake utakmice živi, zbog toga smo svi i počeli igrati vaterpolo – dodaje Udovičić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije