Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAŠLO NA VIDJELO
Povratak na članak

Udovica iznenada umrlog nogometaša utjehu našla u zagrljaju njegovog kolege

Fioretti i Kolarov uhvaćeni su objektivom kako izmjenjuju strastvene poljupce u Milanu, gradu u kojemu Kolarov danas nastupa kao član Intera, odnosno, kao suigrač hrvatskih reprezentativaca Marcela Brozovića i Ivana Perišića

Komentari 15

Avatar budala
budala
17:43 03.02.2021.

Uh... snervalo me! A ja mislio da ce nogometaseva supruga naci varioca, mesara ili tokara

VL
DU
Deleted user
20:52 04.02.2021.

Nema ni mog komentara al nakon Miniše Sihajlovića i sad Kolarova ostaje mi da zaključim da Talijanke vole Srbe, pa zašto da vole Srbe ? Jer ličimo na Sicilijance

VL
LI
liliZG
10:09 04.02.2021.

zašto jeizbrisan moj komentar,.. samo sam sarkastično primjetila da je netko odlučio od događaja napraviti "dramu" jer se dotična valjda usudila zaljubiti nakon toliko godina... dakle brisanje zašto???

VL
TR
tratincica68
19:21 03.02.2021.

k

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.