Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT

Udarac za sportaše: Korona utječe i na seksualni život, ništa od kondoma na Igrama

Pixabay
20.06.2021.
u 16:30

Prema Međunarodnom olimpijskom odboru (MOO), oko 80 posto sportaša u Olimpijskom selu bit će cijepljeno do početka Igara.

Od 1998. organizatori Olimpijskih igara brinu se da je Olimpijsko selo opremljeno automatima u kojima se besplatno mogu dobiti kondomi, no u Tokiju to neće bit slučaj.

Organizatori su izjavili da neće donirati kondome, iako su već kupili 160.000, već će ih sportaši moći dobiti kao poklon kad napuste Japan.

- Pandemija koronavirusa znači da sportaši u olimpijskom selu moraju poštivati ​​pravila socijalne distance i izbjegavati nepotrebne oblike fizičkog kontakta. Nepoštivanje uputa rezultirat će novčanim kaznama ili čak protjerivanjem iz zemlje - priopćili su organizatori.

Prema Međunarodnom olimpijskom odboru (MOO), oko 80 posto sportaša u Olimpijskom selu bit će cijepljeno do početka Igara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije