Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni preko ušiju

Udaje se jedna od najljepših novinarki svijeta, pogledajte kako ju je dragi zaprosio

Vlada Sedan
Foto: https://www.instagram.com/v.lada_sedan/
16.10.2019.
u 18:46

Ukrajinac Zinčenko doista je ovih dana imao jako puno razloga za slavlje

Oleksandr Zinčenko, 22-nogometaš Manchester Cityja, pohvalio se u srijedu poslijepodne na Instagramu da će uploviti u bračne vode s jednom od najljepših novinarki svijeta, sunarodnjakinjom Vladom Sedan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Самое главное «ДА» в моей жизни ❤️

A post shared by Alex Zinchenko (@zinchenko_96) on

Mladi nogometaš novinarku i voditeljicu kanala Futbol 1 zaprosio je na kijevskom Olimpijskim stadionu stadionu, i to samo nekoliko dana nakon što je s ukrajinskom reprezentacijom izborio nastup na Euru 2020.

Hoće li Sedan turnir dočekati već kao gospođa, vidjet ćemo, no njihove zajedničke fotografije na spomenutoj društvenoj mreži ukazuju na to da im sasvim dobro ide.

Javnosti nije poznato kada su se točno upustili u vezu, neko vrijeme se govorilo da su samo dobri prijatelji, ali mnogi pamte poljubac ispred kamera koji je Zinčenko poklonio Sedan nakon što je u lipnju ove godine Ukrajina razbila Srbiju s 5:0.

Zinchenko kisses a reporter after Ukraine defeating Serbia 5-0 from r/soccer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije