Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb Lige prvaka

U Zagreb stiže svjetska rukometna elita: Duvnjak s Kielcem dolazi u Arenu!

Našice: Nexe i PPD Zagreb u drugom susretu doigravanja za prvaka Hrvatske
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
27.06.2023.
u 13:07

– Svake godine isto. U skupini imamo nekoliko jakih momčadi, a mi, ostali, nadmetat ćemo se za mjesta koja vode u osminu finala – rekao je Zvonimir Srna, igrač Zagreba

Rukometaši Zagreba doznali su imena suparnika u elitnoj skupini Lige prvaka. Hrvatski prvak igrat će u skupini A, a suparnici će mu biti Kiel (Duvnjak), Kielce (Karačić), PSG, Aalborg, Szeged (Alilović, Šoštarić), Pelister i Kolstad.

Zagrebaši su mali sreće jer je skupina B puno jača – Veszprem, Barcelona, GOG, Wisla (Lučin, Mihić, Šušnja), Magdeburg, Montpellier (Načinović), Porto i Celje (Ivanković, P. Martinović). Prvoplasirane momčadi iz svake skupine igrat će izravno u četvrtfinalu, a klubovi od drugog do šestog mjesta razigravat će se u osmini finala.

GALERIJA Doček srebrnih vatrenih u zagrebačkoj zračnoj luci

Našice: Nexe i PPD Zagreb u drugom susretu doigravanja za prvaka Hrvatske
1/7

Zagrebaši će put prema osmini finala tražiti u susretima protiv Pelistera i norveškog Kolstada

– Svake godine isto. U skupini imamo nekoliko jakih momčadi, a  a mi ostali nadmetat ćemo se za mjesta koja vode u osminu finala. Tako i ove godine imamo tri super jake momčadi u skupini – Kiel, Kielce i PSG, dok se s ostalima možemo ravnopravno nadmetati.

VEZANI ČLANCI:

U posljednje dvije sezone ispadali smo u skupini za jedan bod, za jedan pogodak, pa se nadam da će biti treća srećaMoramo u novoj sezoni napraviti rezultatski pomak zbog koeficijenta jer o njemu ovisi hoćemo li igrati u Ligi prvaka 2025. godine – rekao je Zvonimir Srna, igrač Zagreba. Prvo kolo na rasporedu je 14. rujna

VIDEO Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije