Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Red Bull Street Style

U Zadru bitka za jedinog nogometaša u JAR-u

Street style
Matija Habljak/Pixsell
12.01.2010.
u 10:28

Istina, Red Bullovi „streetstyleri“ nisu tipični nogometaši, no jedan – samo jedan – pobjednik hrvatskog finala u Zadru 16. siječnja, predstavljat će našu domovinu na kontinentu svjetskih nogometnih snova u 2010.

U Cape Townu se, 28. travnja, na "Red Bull Street Style World Finals“ okupljaju najbolji svjetski slobodni umjetnici s loptom.

"Streetstyleri“ su virtuozi nogometnih minijatura, među njima nema Taylora ili Gattusa, kostolomaca ili pit-bullova sa zelenih tepiha, njihova mekoća i stil zadivit će čak i njihovu "veliku braću“, velemajstore igre poput Luke Modrića ili Roberta Prosinečkog.

U subotu 16. siječnja u zadarskom klubu Arsenal, s početkom u 17 sati, tražit ćemo domaćeg aduta za iniciranje "Lijepe naše“ u dalekoj Južnoafričkoj Republici.

Tridesetak prijavljenih hrvatskih "streetstylera“ plesat će s loptom, iz pete izvlačiti kreativnost i u ritmu glazbe žonglirati sa stilom. Onaj najbolji dobit će krila i pozivnicu za završni obračun 60-orice najboljih svjetskih virtuoza s loptom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije