Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKA KRIZA

U West Hamu smanjili plaće igračima i menadžeru

West Ham
AFP
09.02.2010.
u 10:39

Prema The Sunu, u West Hamu, trenutačno 18-plasiranoj momčadi engleskoga nogometnog prvenstva, spremaju se na 25-postotno smanjenje plaća igračima i menadžeru Gianfrancu Zoli.

Suvlasnici kluba David Gold i David Sullivan moraju srezati troškove za ukupno 60 milijuna funti žele li održati klub “iznad vode”.

- Nitko neće biti izuzet od rezanja plaća ovog ljeta – rekao je Sullivan, koji je uz svog partnera Davida Golda preuzimanjem kontrole kluba u siječnju naslijedio 110 milijuna funti duga.

Najviše će naravno biti “oštećeni” igrači s najvećim plaćama, veznjak Scott Parker koji tjedno zarađuje 65.000 funti, kao i Kieron Dyer, a nešto manje branič Matthew Upson koji tjedno prima 60.000 funti.

- U klubu vlada nered. Moramo zajedno “potegnuti” kako bismo se izvukli iz ovakve situacije - dodao je Sullivan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije