Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Školski sport

U Vinkovcima se okupio 812 malih sportaša u pet sportova

Sportske igre školaraca u Vinkovcima
Foto: Skolski-sport.hr
1/10
07.06.2018.
u 11:57

Atraktivna ceremonija otvaranja, sklapanje novih prijateljstava, zanimljive borbe za odličja, fair play obilježile su i ovo natjecanje

Najveće školsko sportsko natjecanje za učenike petih i šestih razreda održano je od 3. do 5. lipnja u Vinkovcima. 

Atraktivna ceremonija otvaranja, sklapanje novih prijateljstava, zanimljive borbe za odličja, fair play obilježile su i ovo natjecanje.

U Vinkovcima je Hrvatski školski sportski savez okupio je 69 ekipa sa 812 sudionika iz svih dijelova Lijepe naše. 

Sportske igre školaraca u Vinkovcima
1/10

Natjecanje se održalo u pet sportova, otvorili su ga mladi rukometaši, a nedugo zatim uslijedile su utakmice iz futsala, košarke i odbojke, dok je sama završnica sačuvana za kraljicu sportova atletiku.

‘Većinu natjecanja i ovoga puta mogli smo pratiti putem live streama na našim kanalima, što mi je posebno drago. Ova djeca, mali sportaši zaslužuju sve medalje ovoga Svijeta i svu pažnju. Tolika energija i požrtvovnost koju oni pokazuju na natjecanjima su istinska snaga koja pokreće rad našeg saveza izjavio je predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza Nikola Perković.

Pokazalo se i ovoga puta kako se u školskom sportu krije pravi rasadnik talenata koji je bio predvođen djevojčicama  iz OŠ Ivane Brlić Mažuranić, Virovitica. 

Djevojčice su dva puta dizale najveći pehar i to u atletici i rukometu, dok im je u košarci bronca izmakla u tijesnoj završnici.

Ovime je završena sezona natjecanja u školskom sportu, koji se ove godine može pohvaliti iznimno velikim povećanjem sudionika na svim razinama natjecanja, što je rezultat kontinuiranog rada i zalog za budućnost hrvatskog sporta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije