Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE

U Veszpremu je Kiel važnija tema od dolaska brončanih sa SP-a

mirko
Antonio Bronić/Pixsell
01.04.2013.
u 20:45

Zoran Gobac: Metalurg našeg trenera Line Červara mogao bi zaigrati na završnom turniru Lige prvaka. Nadmudrit će Lino opet Bogdana Wentu.

Hrvatski rukometaši okupili su se u hotelu "Panorama". U četvrtak i subotu, 4. i 6. travnja, očekuju ih dvije utakmice s Mađarskom u sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se u siječnju 2014. godine održati u Danskoj. Mađarska i Hrvatska izborile su nastup na EP-u pa će se u tim utakmicama samo odrediti tko će biti prvi u skupini. U dosadašnjim kvalifikacijama, od 1994. godine, Hrvatska je uvijek osvajala prvo mjesto u skupini.

>>> Navijači se na treningu družili s rukometašima

– U Veszpremu je ipak prva tema dvoboj s Kielom u četvrtfinalu Lige prvaka. Nije da neće biti gledatelja na utakmici protiv Hrvatske, ali reprezentativna utakmica nema taj naboj kao četvrtfinale Lige prvaka. Možemo li proći Kiel? Mislim da možemo – rekao je Mirko Alilović, vratar reprezentacije i Veszprema.

Odlazak Veszprema na završni turnir Lige prvaka značit će i dodatni bonus. Naravno, novčani.

– Lijepo nas je u nedjelju Flensburg isprašio s 11 razlike. Suđenje nam nije išlo na ruku. Zamislite, čak je i mirni Špoljarić "poludio" i nakon jednog isključenja toliko izgubio živce da je nasrnuo na suca. Sreća da nije dobio crveni karton, već samo četiri minute isključenja – rekao je Ivan Ninčević, krilo berlinskih lisaca.

Nikola Špelić bio je na pripremama uoči Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, ali tamo na kraju nije otišao. Sada je dobio novu priliku. Zahvaljujući sjajnoj sezoni u Mariboru.

– Dobro mi je u klubu, ne žalim se. Mislim da sam iskoristio priliku. Žele da ostanem i sljedeće sezone. Nemam ništa protiv – istaknuo je Špelić.

Osim ako ga CO Zagreb ne pozove natrag?

– Da, osim toga – istaknuo je Špelić.

Lovro Šprem jedini je od mlađih "preživio" nakon Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. Nema Ivića, Stepančića i Mandalinića.

– Ne žalim se – rekao je Lovro Šprem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije