Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNT NAVIJAČA

U Varaždinu ponovno NK Varteks!

Dinamo Varaždin
Marko Jurinec/Pixsell
30.05.2011.
u 12:18

Kao razlog osnivanja novog kluba navijači ističu brojne nepravilnosti u prvoligašu.

Najvatreniji navijači varaždinskog prvoligaša osnovali su svoj nogometni klub, NK Varteks. Razočarani promjenom imena kluba, cijelu su sezonu bojkotirali dolazak na utakmice, da bi sazivanjem osnivačke skupštine najavili ambiciozan plan.

Naime, od jeseni bi NK Varteks trebao započeti s natjecanjem u najnižem rangu, drugoj županijskoj ligi, dok bi s radom počela i škola nogometa. Kao razlog osnivanja novog kluba, navijači ističu brojne nepravilnosti, neorganiziranost i neregularnosti u prvoligašu, dok je nezadovoljstvo kulminiralo samom promjenom imena u NK Varaždin.

Ključne riječi

Komentara 3

JJ
juxxy jazz
15:48 30.05.2011.

Varaždinci želim vam puno sreće. Iako se klub koji vode navijači čini kao utopija to nije tako. Ima jedan dobar primjer iz Engleske.Nakon preseljenja Wimbledona u Milton Keynes i mijenjanja imena u Milto Keynes navijači osnivaju svoj klub AFC Wimbledon 2002. godine i počinju u 9. ligi, najnižem rangu natjecanja. A prije desetak dana su pred tisućama svojih navijača koji su došli iz Londona u Manchester (igrala se utakmiva na Cityevom stadionu) pobijedili Luton i ušli u četvrtu ligu. A dobar je i primjer United Of Manchester koji su osnovali navijači Manchestera nakon što su Glazeri kupili United.

SE
senior
17:01 30.05.2011.

Lako je Varaždinci promijeniti klubu ime ali klub tereba više od toga, treba novac za život da vam se nebi opet dešavalo da vam igrači prodaju utakmice da bi preživili. Ukoliko se ubrzo ne osiguraju sredstva u prvenstvu 2012/2013 igrati ćete drebije sa susjedima Međimurcima u drugoj ligi.

SE
senior
16:56 30.05.2011.

Nešto vam ime Vateks /Varaždinski tekstil/ i nije baš bog zna kaj. Radi se o propalom socijalističkom mastodontu od kojega klub više nikada, pa možda ni onda, neće imati nikakve koristi. Baš me interesira zašto bi vam neki sponzor dao recimo 500.000 eura za mali natpis na rukavu ili leđima a \"Varteks\" kroz ime kluba reklamirate besplatno. Možda ja ne kužim stvar, možda je to neki novi zagorski trend. Sramiti se imena svog grada Varaždina baš i nije za pohvalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije