Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas odluka

U utrku za Marija Pašalića uključio se i Milan

Mario Pašalić
Tino Juric/PIXSELL
29.01.2014.
u 11:04

Talijani u svojim člancima hvale Pašalića, opisuju ga kao modernog igrača koji ima spoj odlične tehnike i dinamičnosti

Predsjednik Hajduka Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević nalaze se u Italiji gdje pokušavaju dovršiti transfer Marija Pašalića. I dok su svi bili uvjereni da mladi hrvatski nogometaš ide u Lazio, talijanski mediji javljaju da se u posljednji trenutak u utrku uključio i Milan.

Momčad koju je nedavno preuzeo Clarence Seedorf navodno je jako zagrizla za Pašalića, ali izgleda da je transfer u Lazio, barem zasad, još uvijek realnija opcija.

Rimski klub Hajduku bi platio između dva i tri milijuna eura, a vrlo vjerojatno bi Pašalića do kraja sezone ostavio u Hajduku na posudbi.

Talijani u svojim člancima hvale Pašalića, opisuju ga kao modernog igrača koji ima spoj odlične tehnike i dinamičnosti, a predstavljaju ga kao jednu od najvećih nada hrvatskog nogometa.

Bilo kako bilo, vrlo je izgledno da će danas biti donešena odluka gdje će nastaviti karijeru...

Komentara 2

DA
davos24
13:52 29.01.2014.

Marijo je odličan igrač hladne glave što je pokazao odbivši Cataniu a sada čeka pravi transfer u pravi klub

Avatar jure23
jure23
11:37 29.01.2014.

ha, ha , ha koja će budala dati pare za nekoga tko ništa u karijeri nije ni osvojio, inače sada je na poljudu u hajdugu akcija kupiš dvojicu igrača , trećeg dobiješ gratis..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije