Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Dominiković
Povratak na članak

'U svlačionici je bilo suza, ne želim da itko sada svali krivicu na dečke'

Naš ultimativni cilj je da iz ove generacije za koju godinu pet-šest njih budu nositelji igre A reprezentacije - rekao je Dominiković.

Komentari 4

Avatar Based Croat
Based Croat
12:20 29.07.2019.

Gdje su vam slike sa finala? Gdje su vam slike hrvatskih rukometaša? Kakve su ovo novine.

VL
RO
RogaBabaroga
07:38 29.07.2019.

ma bravo decki! ali ocito su nam ti francuzi rak rana! imamo dobru rukometnu budosnost sto svakako veseli! mali smo ali u sportu velesila! cesttke jos jedno ekipi , treneu i cijelom stozeru! idemo dalje!!!!

VL
PU
paul-umpe
07:43 29.07.2019.

Dominikovic nije zasluzio biti u HR rukometu.Jako bezobrazni egoist a nula od igraca.Sjecam ga se jad smo izgubili od Francuza u Zürichu.Posvađao se sa cijelim timom jer je a pogotovo sa Śolom.

VL
TI
Tirano
06:47 29.07.2019.

Dečki igraju dobro, fali glava u igri, onaj tko razigrava (mladi Balić), jer igra izgleda kao hrpa pojedinačnih pokušaja vrlo talentiranih igrača!? Igra se bez kontra napada, bez krila!? Možda se nije stigao bolje pripremiti tim!!! No, talenata imamo naa bacanje! Ovog puta Francuska za nijansu bolja, mada smo se par puta približili na neriješeno, pa smo pali! Šteta!!! Dečkima sve pohvale!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.