Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NFL doigravanje

U Superbowlu Indianapolis i New Orleans

Indianapolis Colts
Reuters
25.01.2010.
u 09:41

Najprije su u nedjelju poslijepodne Inidianpolis Coltsi na svom terenu pobijedili New York Jetse 30-17, da bi kasnije tijekom večeri New Orleans Saintsi, također na svom stadionu, porazili Minnesota Vikingse 31-28.

Pobjednici dvoboja igrat će sedmog veljače u Miamiju Superbowl, finalni dvoboj doigravanja u profesionalnoj ligi američkog nogometa (NFL).

Dramatičniji je bio večernji dvoboju na rasprodanom Louisiana Superdomeu u New Orleansu. Pucač domaćih Garret Hartley odlučio je dvoboj golom s 40 jardi u petoj minuti produžetka. Tragičar je, s druge strane, bio legendarni 40-godišnji razigravač (quarterback) gostiju Brett Favre, koji je sedam sekundi prije isteka regularnog dijela utakmice promašio dodavanje suigraču u napadu u izglednoj situaciji.

Indianapolis Coltsi lakše su, premda ne i lako, izborili finale. Prvaci iz 2007. godine i najbolja momčad osnovnog dijela lige zaostajali su u poluvremenu za Jetsima, obrambeno najboljom momčadi lige, 17-6. U drugom se dijelu razigrao razigravač domaćih Peyton Manning, bacio tri lopte za polaganje, te svoju momčad sigurno odveo u finale.

NFL doigravanje, konferencijska finala:

Indianapolis – NY Jets 30-17

New Orleans – Minnesota 31-28, produžetak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije