Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA TRAGEDIJA

U stravičnom masakru u Mladenovcu ubijen je navijač Zvezde. Od njega se oprostio Srbin iz Fiorentine

Instagram Aleksa Terzić
05.05.2023.
u 12:17

Napadač je sinoć u selima Dubona, Malo Orašje i Šepšin rafalima iz vatrenog oružja usmrtio osam osoba

Uroš B. (21) uhićen je nakon osmosatne potjere u mladenovačkim selima, nakon što je noćas iz vatrenog oružja ubio osmero ljudi, a ranio 14, javlja portal Nova S. Poslije tragedija u Vračaru, Srbija je šokirana još jednim masakrom koji je pogodio tu državu, susjedi trenutno prolaze kroz burna vremena. 

Jedan od ubijenih osoba je i mladić od kojeg se oprostio srpski nogometni reprezentativac Aleksa Terzić, defenzivac talijanske Fiorentine koji je do sada nastupao za Zvezdu i Empoli

- Počivaj u miru dobri naš - napisao je Terzić na svom Instagramu. Srpskoi nogometaš ovako je odao počast ubijenom mladiću iz Mladenovca koji je inače bio navijač Crvene zvezde. 

Policija nastavlja rad na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog brutalnog i mučnog događaja.

Foto: Instagram Aleksa Terzić

1/36

Komentara 1

KU
Kujttim
12:54 05.05.2023.

Da li su to olakotne ili otegotne okolnosti kod odmjeravanja kazne za počinitelja Uroša? Ako sudija navija za Partizan, možda mu to uzme kao olakotnu okolnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije