Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI IZBORA

U Srbiji pišu o gafu Kolinde Grabar-Kitarović koji se dogodio u Ciboni

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/8
20.12.2019.
u 12:44

Dražen Petrović, velikan hrvatske i svjetske košarke, rođen je 22. listopada 1964. u Šibeniku, a od 1979. do 1983. igrao je za lokalnu Šibenku. Nakon toga otišao je u Cibonu, Real Madrid, Portland te Netse. Poginuo je 7. lipnja 1993. u 29. godini u prometnoj nesreći u Njemačkoj

Uzagrebačkoj dvorani Dražena Petrovića predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović održala je završni predizborni skup. Na skupu je bilo nekoliko tisuća ljudi. "Izađite na izbore, to je pravo ali i dužnost. Možete voljeti ili nevoljeti mene i HDZ, ali ne možete ne voljeti Hrvatsku. Izaći na izbore znači voljeti Hrvatsku, a vi znate kome ćete dati glas", poručila je Grabar-Kitarović.

"Dobro večer Zagrebe i moja voljena Hrvatska. Dragi Jakove, mama i tata, prijatelji, dragi Andrej, Gordane, svi članovi HDZ-a...i svi koji me podržavaju, hvala vam na ovolikom odazivu u dvorani koja pamti velike pobjede i nosi ime pobjednika, velikog Zadranina Dražena Petrovića", kazala je Grabar-Kitarović u uvodu.

Dražen Petrović, velikan hrvatske i svjetske košarke, rođen je 22. listopada 1964. u Šibeniku, a od 1979. do 1983. igrao je za lokalnu Šibenku. Nakon toga otišao je u Cibonu, Real Madrid, Portland te Netse. Poginuo je 7. lipnja 1993. u 29. godini u prometnoj nesreći u Njemačkoj.

"Moram se ispričati Šibeniku jer sam Dražena Petrovića proglasila Zadraninom", ispravila se Kolinda ubrzo na opasku župana Šibensko-kninske županije Gorana Pauka

"Joj, zabunom sam ga proglasila Zadraninom, a evo tu je Pauk, nemojte zamjeriti pod velikim sam dojmom", ispravila se zatim aktualna predsjednica i kandidatkinja. 

Ta izjava izazvala je interes i u Srbiji gdje je košarka nacionalni sport

- HRVATI ZANIJEMILI...Kolinda Grabar-Kitarović se opet obrukala! Ovo što je rekla za Dražena Petrovića će joj teško zaboraviti! - tekst o njenom govori prenosi Informer uz gore navedeni naslov.

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine'


 

Komentara 86

Avatar pjotro
pjotro
14:06 20.12.2019.

dražen petrović iz zadra i luka modrić iz mostara, hodajuća smijurija kolinda...

Avatar pjotro
pjotro
14:05 20.12.2019.

srbi su se zabrinuli da bi njihova kandidatkinja mogla izgubiti...

BA
bazinga
13:37 20.12.2019.

Što se dama voli gurati među velikana ,Draženu nije do ruba niske patike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije