Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza reakcija

U Splitu uklonjen sramotan grafit upućen Đokoviću: 'Nema mjesta govoru mržnje'

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.06.2020.
u 13:18

Humanitarni teniski turnir Adria Tour je prekinut nakon što se doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom

Jutros je na zidu jedne zgrade u Sinjskoj ulici u Splitu osvanula ružna poruka upućena Novaku Đokoviću. Grafit s gnjusnom porukom: 'Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri', zgrozila je javnost.

U Splitu su brzo reagirali te je zid odmah prebojan te je 'tim činom splitska Gradska uprava još jednom potvrdila da ne tolerira govor mržnje prema nikome', piše Dalmacija Danas.

Humanitarni teniski turnir Adria Tour je prekinut nakon što se doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom.

Testiranja na COVID-19 provedena su i na ostalim sudionicima turnira, a nalazi su bili pozitivni kod našeg Borne Ćorića i Novaka Đokovića, te Dimitrovljeva trenera Christiana Groha i Đokovićeva kondicijskog trenera Marca Panichija.

 

Ključne riječi

Komentara 4

OK
okvals54
15:40 25.06.2020.

Doista humanitrna Pusiona.

SU
Sunny
05:24 26.06.2020.

Nemam želju više ikada doći u Split.

LI
Linzi
08:35 26.06.2020.

Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije