Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZNICE S interneta na blagajne, za Koreju, Španjolsku i Švedsku još ima mjesta

U Splitu su tri dana prvenstva već gotovo rasprodana

12.01.2009.
u 18:45

Prema riječima direktora marketinga HRS-a Silvija Njirića, prodaja ulaznica za SP ide jako dobro.

- Utakmice hrvatske reprezentacije u Splitu gotovo su potpuno rasprodane, pogotovu otvarajuća protiv J. Koreje i posljednje dvije, protiv Španjolske i Švedske, u kojima će se odlučivati o ulasku u drugi krug - kaže Njirić.

Ulaznice za SP prodaju se na internetskoj stranici Ulaznice.hr i u 20 poslovnica Tiska (media centri i lokali) u cijeloj Hrvatskoj. No, za prva tri dana ulaznice se više ne mogu kupovati na internetu budući da dobavljač, tvrtka Dekod, ne može više jamčiti da će ih navrijeme dostaviti. Postupno će se jedan po jedan dan prvenstva micati s internetske ponude. Ulaznice koje nisu prodane na internetu prebačene su na blagajne dvorana koje će do kraja tjedna biti otvorene u sva četiri grada u kojima se igra u prvom krugu.

Od ostalih skupina, najveće je zanimanje za utakmice u Osijeku gdje se očekuje masovan dolazak mađarskih navijača, koji ne moraju ni noćiti u Slavoniji. Za četvrtak, 22. siječnja, kad će Mađari igrati protiv olimpijskih pobjednika Francuza, ostalo je nešto više od 100 ulaznica.

Finale je jedini dosad potpuno rasprodan, a za polufinale u zagrebačkoj Areni, gdje se svi nadaju da će vidjeti i hrvatsku reprezentaciju, ostalo je još oko 1500 ulaznica. Jedina nada navijačima koji nisu došli do ulaznica su tvrtke koje su rezervirale više ulaznica. Neke ne plate na vrijeme, pa im ne isporuče ulaznice, a neke same otkazuju dio rezerviranih ulaznica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije