Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ IZGREDA

U Šibeniku privedeno 27 navijača, među njima i 22 pripadnika BBB-a!

BBB
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
31.10.2018.
u 15:18

Posebno napominjemo da, do sada, nije zabilježen niti jedan izgred navijača.

Danas, 31. listopada prije početka nogometne utakmice osmine finala hrvatskog nogometnog kupa između Šibenika i Hajduka, koja se igra u Šibeniku na stadionu Šubićevac s početkom u 16 sati,  u prostorije policije je privedeno 27 navijača, od kojih 22 pripadnik navijačke skupine Bad Blue Boysa, tri pripadnika navijačke skupine Torcida i dva pripadnik navijačke skupine Funcuti - istakli su iz šibenske policije.

Prema do sada provedenim policijskim izvidima njih deset, od kojih sedam pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boysa i dva pripadnik navijačke skupine Torcida i jedan pripadnik navijačke skupine Funcuti, će uz Optužni prijedlog biti privedeni Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 4 Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima. 

Posebno napominjemo da, do sada, nije zabilježen niti jedan izgred navijača.  

>> Pogledajte i što Džajić kaže tko bi pobijedio da igraju Dinamo i Zvezda

Komentara 2

DU
Deleted user
17:33 31.10.2018.

Nije mi jasno, sta rade BBB u Sibeniku? Vjerojatno su dogovorili "sastanak" sa torcidom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije