Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus

U Sarrijevih idealnih jedanaest nema mjesta za Mandžukića

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.07.2019.
u 06:56

U talijanskim medijima nagađa se kako će odmah primijeniti novi sustav igre, 4-3-1-2, u odnosu na Allegrijeve 3-5-2 i 4-3-3

Novi trener Maurizio Sarri ovaj tjedan počinje pripreme s Juventusom, a u talijanskim medijima nagađa se kako će odmah primijeniti novi sustav igre, 4-3-1-2, u odnosu na Allegrijeve 3-5-2 i 4-3-3, te kako u idealnih 11 nema više mjesta za Marija Mandžukića.

Dok se iščekuju dolasci Matthijsa de Ligta i eventualno Maura Icardija, od novih igrača među u prvih 11 odmah bi se našli Francuz Adrien Rabiot i Velšanin Aaron Ramsey, dok bi ‘djedica’, 41-godišnji povratnik Gianluigi Buffon, trebao biti pričuva Poljaku Szczesnyu.

Idealnih 11 Juventusa za sljedeću sezonu, prema listu Corriere dello Sport, izgleda ovako: Sczsesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Emre Can, Pjanić, Rabiot - Ramsey - Ronaldo, Dybala.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Komentara 4

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:10 08.07.2019.

Vrati se ti u Dinamo to ti je najpametnije. Tu če te doživjet ko veliko pojačanje, a ovak bu te samo selili po nekim Europskim klubovima koji imaju ime ali nisu ni do koljena Dinamu.....!!!!!!!!!!

SS
sokac sa drave
10:27 08.07.2019.

Mandzo uzmi lovu jos jedno dvije godine i onda sa 35 godina ladovina.Dokazivati se vise nemoras nikome.

ZC
zorro.cz
10:04 08.07.2019.

niti ga ne treba. tko je uopće taj sraly... ili kak se već piše.... .znate, ja sam neuka seljačina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije