Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU
Povratak na članak

Austrijanci u Salzburgu za slavnog Hrvata izvjesili transparent koji para srca

Nakon što su se njegovi bivši klubovi oprostili na društvenim mrežama i službenim stranicama od svog miljenika, Salzburg je sve podigao na razinu više emotivnom porukom, transparentom u gradu

Komentari 21

DU
Deleted user
21:14 14.12.2020.

Ovo je tema o našoj legendi i velikom tereneru Otti Bariću. Ja mu se zahvaljujem za sve što je učinio za Hrvate u Domovini i iseljeništvu, a posebno i za naše BiH Hrvate. E sad, ničim izazvana 4-5 likova na ovoj temi prosipaju rasističke uvrede i govor mržnje naspram Hrvata iz BiH. Zašto? Zamislite, vidjeli "wannabe zapadanjaci i intelektualci" dva uhata UU na transparentu od navijača Austrie iz Salzburga koji se usput budu rečeno zovu "Union Ultras 99" i zaključili da je to napravila naša dijaspora. Eto, dva uhata UU i eto nas u 2. svjetskom ratu. Neki stvarno trebaju hitnu hospitalizaciju na psihijatriji.

VL
ČE
Čedolovac
19:00 14.12.2020.

Rođen je u Austriji ali mu to nije bila domovina.. Neki nikako da shvate razliku između države i domovine.. Tj shvacaju ali ne osjećaju pa im nije bitno..

VL
Avatar dystopia
dystopia
21:24 14.12.2020.

Svaka čast!

VL
JA
jadnatikoza
22:12 14.12.2020.

Zamislimo da srbi jednom hrvatu dignu transparent ili hrvati srbinu. Sve da stignu do prvaka svijeta, nema šanse. Na slici je civilizirani svijet

VL
Avatar Ena4444
Ena4444
07:22 15.12.2020.

Jako lijepo!

VL
JO
Joesel
11:53 15.12.2020.

A gdje piše da je Hrvat. A osim toga i na njemačkom. Od kuda ste od cijele njegove odiseje baš odabrali dio kada je radio u Hrvatskoj i zbog toga ga prikazali Hrvatom. A ni on to nikada nije izjavio.. Imamo mi puno velikih i rođenih Hrvata tako da nam ne treba kićenje tuđim perjem. A zna se i od kuda taj vjetar puše već stoljećima.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
21:30 14.12.2020.

Na mostu su neki likovi izvješali neku krpu, i napisali nešto na nekom stranom jeziku. Kakve veze to ima sa Hrvatskom, kad to napisano nitko u Hrvatskoj ne razumije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.