Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNALI PROTIVNIKA

U Rijeci ne žele komentirati ždrijeb dok ne izbace velške amatere

Rijeka - The New Saints, pretkolo Lige prvaka
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
14.07.2017.
u 16:09

- Salzburg je kvalitetna ekipa, ali o njima eventualno možemo razgovarati kada dođemo do te utakmice, odnosno nakon uzvratnih utakmica, kada budu poznati parovi. Ne želimo ništa prejudicirati -  rekao je Mance.

Iako je Rijeka u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka svladala sastav The New Saints sa 2:0 potpuno nadigravši velške amatere te je veliki favorit za prolazak dalje, zamjenik sportskog direktora Ivan Mance odbio je komentirati snagu mogućeg suparnika u 3. pretkolu, a to će gotovo sigurno biti austrijski prvak Salzburg.

- Preuranjeno je davati bilo kakve komentare na ždrijeb Lige prvaka. Prvo moramo proći drugo pretkolo protiv The New Saintsa, čekaju nas i utakmice u hrvatskom prvenstvu i trenutno smo koncentrirani isključivo na iduću utakmicu. Mnogi su nas već spojili sa Salzburgom s obzirom na rezultate prvih utakmica, ali pričekajmo. Bilo koji suparnik u Ligi prvaka zaslužuje respekt, neovisno o tome što nam je ždrijeb donio. Salzburg je kvalitetna ekipa, ali o njima eventualno možemo razgovarati kada dođemo do te utakmice, odnosno nakon uzvratnih utakmica, kada budu poznati parovi. Ne želimo ništa prejudicirati -  rekao je Mance.

Uzvratna utakmica TNS-a i Rijeke igrat će se 18. srpnja u Oswestryju.

Salzburg je u prvoj utakmici 2. pretkola ranije ovoga tjedna kao gost uvjerljivo svladao malteški Hibernians sa 3:0 pa će uzvrat u Salzburgu 19. srpnja biti tek formalnost.

Komentara 2

DU
Deleted user
18:34 14.07.2017.

Tako je korak po korak , svi će doći na red neka se ne žure, ima Rijeka materijala za sve .....:-)a najviše za Dinamo

BU
Bubalamala
18:15 14.07.2017.

Kako neće komentirati mogučeg sledećeg protivnika ? Ovi kao da nisu balkanci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije