Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadrživi

U Premier ligi ništa novo: Novi dan, nova pobjeda Liverpoola

Roberto Firmino
Foto: Press Association/Pixsell
23.01.2020.
u 23:10

Pobjedu Redsima donosi Roberto Firmino golom šest minuta prije kraja

Nogometaši Liverpoola nezadrživo napreduju prema naslovu prvaka Engleske nakon što su u četvrtak slavili kod Wolvesa s 2:1.

Već u 8. minuti Jordan Henderson je nakon kornera doveo Liverpool u vodstvo, da bi u 51. minuti Raul Jimenez izjednačio. Pobjedu Redsima donosi Roberto Firmino golom šest minuta prije kraja na asistenciju junaka utakmice Hendersona. 

Liverpool ima 67 bodova (22 pobjede iz 23 susreta), 16 više uz utakmicu manje od drugoplasiranog Manchester Citya, dok je Wolverhampton ostao sedmi s 34 boda.Redsi u 23 kola imaju 22 pobjede i jedan remi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije