Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka pomaže Baleu

'U povijesti Reala mediji nisu nikog zlostavljali kao Modrića'

Gareth Bale, Luka Modrić, Sergio Ramos (1)
Twitter/Gareth Bale
29.10.2013.
u 17:17

– Luka je ostao uzdignute glave i danas je jedan od najvažnijih igrača u klubu

Gareth Bale sve se teže nosi s pritiskom u Madridu. Transfer vrijedan 100 milijuna eura teško je opravdati, a od njega se očekuju velike stvari. No, Velšanin nije prošao pripreme i logično je da ne može biti u vrhunskoj formi već na startu, ali to ništa ne znači španjolskim medijima. Nakon utakmice protiv Barcelone vodeći listovi i portali bili su puni kritika, pišu da ne vrijedi toliko koliko ga je Real platio.

No, kako doznaje SportsDirect, Baleu će u prilagodbi pomoći hrvatski reprezentativac Luka Modrić koji je prošle godine prošao kroz sličnu situaciju. Isto tako pišu da je Bale odlučio dodatno zapeti kako bi došao u formu.

– Luka je bio najzlostavljaniji igrač svih vremena u Realu od medija. To što su Garetha razapeli nakon samo jedne utakmice dovoljno govorio o ovdašnjim medijima. No, Luka je ostao uzdignute glave i danas je jedan od najvažnijih igrača u klubu. Sigurno je da će u ovom razdoblju biti uz Balea, rekao je izvor iz kluba za SportsDirect.

>>Pogledajte što Modrić, Bale i Benzema mogu ragbi-loptom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije