Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI MOGU ODAHNUTI

U posljednji čas dogovoren prijenos Dinama u Ligi prvaka: Otkrivamo gdje gledati

Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur
Luka Stanzl/PIXSELL
12.07.2021.
u 17:04

Plavi nemaju pravo na kiks, igrat će "punom parom" i na taj način zapravo najaviti početak Prve HNL.

Dinamo je u susretu prvog pretkola Lige prvaka u Zagrebu pobijedio islandski Valur 3:2, unatoč vodstvu 3:0 i jedanaestercu u 82. minuti, što znači da uzvrat nije mačji kašalj. I zato je sjajna vijest što će se ipak imati gdje pogledati!

Činilo se svih ovih dana da prijenosa neće biti ni na kojem od dostupnih hrvatskih TV programa no napori odgovornih na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV) urodili su plodom pa će navijači i ljubitelji nogometa doći na svoje!

Dakle, sutra, 13. srpnja, od 22 sata na HNTV-u možete pratiti uzvrad islandskog i hrvatskog prvaka. Ujedno, bit će to posljednja utakmica u danu, što se tiče kvalifikacija za najprestižnije klupsko nogometno natjecanje na svijetu.

Plavi nemaju pravo na kiks, igrat će "punom parom" i na taj način zapravo najaviti početak Prve HNL. Upravo Dinamu kao branitelju naslova pripaje čast odigrati prvu utakmicu nove sezone, u petak 16. srpnja od 18:55 na Maksimiru protiv Slavena Belupa.

Ključne riječi

Komentara 6

PR
protuudar
19:12 12.07.2021.

Nemamo HNTV.... iko bi to sve naplačao!?

DU
Deleted user
16:01 13.07.2021.

Šta pizdite.Imamo hrvatsku

JA
Jastrebhr
12:18 13.07.2021.

Da imamo Hrvatsku Tv ona bi to prenosila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije