Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEEFIKASNI NAPADAČI

U pet utakmica Primere pao samo jedan gol iz igre

Atletico Madrid Deportivo
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
01.04.2018.
u 22:45

Pala su ukupno tri gola, no dva iz jedanaesterca

U pet utakmica nedjeljnog programa 30. kola Primere gledatelji su vidjeli samo tri gola, od čega samo jedan iz igre.

Atletico Madrid je golom Gameira u 34. minuti iz jedanaesterca pobijedio Deportivo 1:0. Šime Vrsaljko zbog ozljede nije konkurirao za utakmicu.

Uspješan domaćin bila je i Malaga kojoj je također gol s bijele točke donio tri boda. Villarreal je u 37. minuti srušio Castro.

Jedini gol iz igre gledatelji su vidjeli u predgrađu Madrida gdje je Valencia s 1:0 bila bolja od Leganesa, a gol odluke zabio je Rodrigo u 62. minuti na asistenciju Pareja.

U utakmicama Espanyol - Alaves te Eibar - Real Sociedad mreže su mirovale.

Barcelona je vodeća sa 76 bodova, devet više od Atletica, 13 više od Reala te 14 više od Valencije. Na začelju su Las Palmas s 21 bodom, Deportivo s 20 te Malaga sa 17.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije