Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNI TURNIR

U Parizu za žrtve poplava zaigrali Ivanišević, Čilić, Dodig, Đoković...

Novak Đoković
Foto: Screenshot/YouTube
24.05.2014.
u 19:52

Na terenu Phillippe Chartier tako su igrali Ivan Dodig, Goran Ivanišević, Marin Čilić, Novak Đoković, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Kristina Mladenović, Dušan Lajović i Damir Džumhur.

Iako je u Parizu padala kiša, u Roland Garrosu sadašnji i bivši tenisači iz Hrvatske, BiH i Srbije odigrali su humanitarni turnir čiji će prihod ići žrtvama poplava u tim zemljama.

Na terenu Phillippe Chartier tako su igrali Ivan Dodig, Goran Ivanišević, Marin Čilić, Novak Đoković, Jelena Janković, Jovana Jakšić, Kristina Mladenović, Dušan Lajović i Damir Džumhur.

 

A na tribinama je osvanuo i veliki transparent u znak podrške ljudima s poplavljenih područja.

>> Đoković opet u akciji: Podržite Srbiju, Bosnu i Hrvatsku

Komentara 6

PE
peugeot
08:32 25.05.2014.

Kakva predivna fotografija ! Dvanaestoro brace i sestara ! Prekrasni mladi sportasi iz republika bivse Juge koju psihopate i zluradi nacionalisti rasturise i sad se pate li, pate. Muce li se, muce. Dvanaestoro juznih Slavena ! Dvanaest dragulja !"Belo", "bilo",, "bijelo" - latice su istog cvijeta. Isti jezik - isti mentalitet. Je li Damir Dzumhur s lijeve strane "Jokera" sto ga je obgrlio rukom ? Prosao 22.godisnji mladic iz Sarajeva vise nego teske kvalifikacije i plasirao se za glavni zrijeb Roland Garrosa ! Svaka cast ! I Pavic, takodje. Krajinovicu u 3.kolu kvalifikacija to ne podje za rukom. Ispade od Francuza (7:5, 7:6). Nego, ne vidim Dodiga ? Gdje je rasna ljepotica Ana Ivanovic ? Trebala su na fotografiji biti i ostala nasa svjetski uspjesna teniska djeca sa drugim drzavljanstvima : Andrea Petkovic (Tuzla), Marko Matosevic (Jajce), Milos Raonic (Podgorica) i njegov trener iz Banjaluke Ljubicic, Nestor (Nestorovic), Dancevic... Bravo i hvala onome tko je snimio ovu krasnu fotografiju brace i sestara ! Hvala mu.

BO
bosanac71000
20:39 24.05.2014.

Kako bi lijepo bilo da svi fasisti ,nacisti i ostala gamad se sklone bar na 500 godona da HUMANISTI odrade malo svog posla i pokazeu svijetu da nismo skroz zakrzljali

MI
miran
20:47 24.05.2014.

Dobro ste se uopce sjetili da pomenete Djokovica .... jadnici ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije