Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MAX!

Atletico tjera Mandžu, intervju Dirk Nowitzki, specijal formule 1....

Max - 12.3.
Foto: VL
13.03.2015.
u 15:27

Max! otkriva zbog čega je Hrvatska nogometna liga postala primamljiva bivši igračima Crvene zvezde - ove sezone čak su trojica 'zvezdaša' u HNL-u, a Dragomir Vukobratović prvi je bivši igrač crveno-bijelih u Osijeku nakon 30 godina...

Novi Max! u subotu, 14. ožujka otkriva što se uistinu događa s Marijom Mandžukićem i zbog čega se i u Atleticu našao na "crnoj listi" trenera. Diego Simeone nije prvi s kojim se sukobljava neukrotivi Mandžo...

Max! donosi priče zbog kojih smo voljeli derbije Dinama i Hajduka: o legendarnom dvoboju prije točno 25 godina kada je oboren rekord Poljuda te o utakmici u Zagrebu 1984. godinu koju su obilježila dvojica velemajstora Marko Mlinarić i Blaž Slišković.

Max! otkriva zbog čega je Hrvatska nogometna liga postala primamljiva bivši igračima Crvene zvezde - ove sezone čak su trojica "zvezdaša" u HNL-u, a Dragomir Vukobratović prvi je bivši igrač crveno-bijelih u Osijeku nakon 30 godina...

Novi Max! obilježava godišnjice još dvije utakmice koje su ušle u povijest - najveće partije Dražena Petrovića u dresu Reala kada je Snaideru i Oscaru Schmidtu u finalu Kupa pobjednika kupova zabio 62 koša. Podsjećamo i na krvavi obračun Athletica Bilbaa i Barcelone s Maradonom u finalu Kupa kralja prije trideset godina..

Novi Max! donosi i ekskluzivni intervju s jednim od najvećim europskim i NBA košarkašem u povijesti Dirkom Nowitzkim, kojeg Njemačka čeka za Eurobasket 2015. koji će se igrati i u Zagrebu.

Donosimo i Max! specijal formule 1 za novu sezonu sa svim momčadima, pilotima i favoritima koji će pokušati skinuti s trona Lewisa Hamiltona i Mercedes.

Max! predstavlja novu tenisku senzaciju sa zagrebačke Savice, Bornu Devalda, osvajača Orange Bowla koji već sa 12 godina živi u profesionalnom teniskom ritmu.

Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole i donosi veliku reportažu sa završnice najmasovnije lige limača i zagića sa ZG_Velesajma, a samo Max u svakom broju donosi nove epizode kultnog nogometnog stripa NIPPER.

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
09:28 14.03.2015.

Mario je sebi samom najveci neprijatelj. Ako sa ovakom cudi misli mastaviti neka onda uci novi zanat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije