Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lupa Promotion

U Novi Zagreb košarkašica pjesnikinja

'OLYMPUS DIGITAL CAMERA'
''
22.10.2010.
u 22:10

Novo pojačanje košarkašica Lupa Promotiona iz Novog Zagreba, srpska reprezentativka Jovana Vukoje napisala je zbirku pjesama!

– Nisu to samo ljubavne pjesme. Zbirku sam nazvala "Nitko ne mora da zna" i u njoj su 43 pjesme – rekla je Jovana.

O tome kako je izabrala Zagreb za mjesto u kojemu će igrati ove sezone, rekla je:

– Kada mi je propao angažman u Kijevu, nisam imala puno vremena za razmišljanje. Agent mi je ponudio Poljsku, Grčku ili Hrvatsku. Odlučila sam se za Zagreb jer mi je najbliži rodnom gradu. Razgovarajući s klupskim čelnicima, vidjela sam da je riječ o ozbiljnom projektu i o klubu u kojemu plaće neće kasniti – rekla je Jovana, koja je lani bila najbolji strijelac srpske lige s prosjekom od 20,1 koša.

– Postigla sam najviše 39 koševa na utakmici – pohvalila se Jovana, koja će se Zagrepčanima predstaviti u nedjelju kada Lupa igra protiv Gospića (SŠD Trnsko, 18 sati).

Ključne riječi

Komentara 1

RA
ranko75
22:09 25.12.2014.

Izuzetna je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije