Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRISTIANO RONALDO:

U Manchesteru su me tretirali kao da sam Bog, naravno da bih se vratio

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.08.2014.
u 13:27

- Uvijek ću se radi sjećati svih lijepih trenutaka s njima, ali i svim suigračima, navijačima i vodstvom kluba - rekao je Ronaldo.

Cristiano Ronaldo na pripremama Reala u Sjedinjenim Američkim Državama mami najviše pozornosti medija, bez obzira što ne igra, ali to mu ni najmanje ne smeta. Dapače, medijima je poprilično otvoreno progovorio o mogućnosti povratka u Manchester United.

- Tamo sam došao s 18 godina, svi su me sjajno prihvatili i pomogli mi da postanem igrač kakav sam danas. Na tome ću im biti vječno zahvalan - kazao je Ronaldo uoči susreta Reala i Manchestera na turniru u Michiganu i nastavio:

- Još uvijek se čujem s brojnim prijateljima koje sam stekao za vrijeme boravka u Engleskoj i uvijek ću se radi sjećati svih lijepih trenutaka s njima, ali i svim suigračima, navijačima i vodstvom kluba. Tretirali su me kao Boga, bilo je to nešto nevjerojatno i naravno da bih se jednog dana htio vratiti.

No naglasio je da to neće biti baš tako skoro.

- Real Madrid je moj dom, imam još mnogo toga za napraviti ovdje - istaknuo je Ronaldo.

Istina jest da je s Manchesterom osvojio apsolutno svaki nogometni trofej koji je mogao, ali ukoliko osvoji s Realom europski Superkup, a potom i Interkontinentalni kup, značit će to da je i s njima osvojio baš sve. Još kad bi obranili titulu osvajača Lige prvaka bilo bi to po prvi put u povijesti, a njegovo ime bi se s tim vezalo...

>> Cristiano Ronaldo nogometaš sezone, Ivan Rakitić 12.!

Komentara 1

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
13:46 02.08.2014.

ocekuje se rekord stadina vise od 109000 ljudi , da ima 200.000 bilo bi sve puno naravno kad igraju 2 TOP kluba poznata u svijetu, pa nece valjda rekord srusiti smijesni klubovi tipa City koji imaju 3 dobra igraca Aguera,Yayua,Yayu i Kompany i s tim da niti jedan nije svjetska zvijezda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije