Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
engleski DERBi

U Manchesteru je City nogometni gazda: Dobio United sa 4:1!

Manchester City United (1)
Foto: PA/Pixsell
1/5
22.09.2013.
u 19:52

Dvostruki asistent bio je Negredo, a počasni pogodak za United postigao je Rooney

U velikom manchesterskom derbiju Manchester City je na svom Etihadu deklasiralo najtrofejniji engleski klub Manchester United s 4:1. Prije dvije sezone, kada je osvojio naslov prvaka, Manchester City je također deklasirao ‘bebe’, tada je bilo 6:2. Momčad Manuela Pellegrinija dominirala je veći dio utakmice. Dva pogotka postigao je Maradonin zet Sergio Agüero, a strijelci su bili i Yaya Toure te Nasri.

Dvostruki asistent bio je Negredo, a počasni pogodak za United postigao je Rooney. Nakon pet kola prvi je Arsenal s 12 bodova, slijede ga M. City, Chelsea i Liverpool sa po 10 bodova, a United je osmi sa sedam osvojenih bodova.

U ostalim susretima Arsenal je slavio kod Stokea 3:1, a Ramseyju, Mertesackeru te Sagni asistent je bio Mesut Özil, ovoljetno pojačanje Arsenala koji se u samo 20ak dana koliko je u klubu pokazao kao vrlo dobra kupovina.

Tottenham je slavio kod Cardiffa 1:0, a Swansea je dobio Crystal Palace u gostima sa 2:0.

Poredak nakon 5. kola: 1. Arsenal 12, 2. Tottenham 12, 3. ManCity 12, 4. Chelsea 10, 5. Liverpool 10, 6. Everton 9, 7. Southampton 8, 8., ManUtd 7, 9. Swansea 7, 10. Stoke 7...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije