Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BECKHAM

U LA Galaxyju mirni po pitanju Davida Beckhama

29.01.2009.
u 11:13

Engleski nogometni reprezentativac David Beckham trenutačno je na posudbi u Milanu gdje oduševljava navijače talijanskog kluba igrama i pogocima.

U kratkom razdoblju Beckham je već postigao dva prvenstvena pogotka za Milan, od kojih je posebno dojmljiv bio posljednji protiv Genoe (ove srijede) kada je iz slobodnog udarca, poprilično iskosa, majstorski naciljao bliži kut.

Posredstvom njegovih dobrih igara, kao i fizički sjajnog stanja, u Milanu su vrlo brzo poželjeli imati Beckhama i na duže vrijeme, a ne samo do ožujka, kako je dogovorio klub sa San Sira i matična momčad karizmatičnog nogometaša - Los Angeles Galaxy.

U posljednje vrijeme talijanski je tisak citirao Berlusconija, Gallianija, Ancelottija i mnoge druge, koji navode da bi Beckhama voljeli gledati u Milanu i sljedeće sezone.

- Uopće se ne bojimo takvog scenarija. Dogovor postoji, sve je potpisano crno na bijelo. Isto tako, s Beckhamom sam razgovarao dan prije odlaska i sve je dogovoreno. Beckham se vraća početkom ožujka i ne zanimaju nas nikakvi milijuni koje nudi Milan - rekao je vlasnik kluba iz Los Angelesa Tim Leiweke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije