Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neponovljivi Mlinka
Povratak na članak

U Jugoslaviji je trpio nepravdu, jednom su mu rekli: Eh, da si igrao za Zvezdu...

– Da, mogao sam više, kao što su mogli i Zajec i Kranjčar otići u veće klubove, uz dužno poštovanje Panathinaikosu i Rapidu. Ali, bila su takva vremena; pa najbolji igrač Jugoslavije Džajić završio je u malom francuskom klubu Bastiji

Komentari 8

VJ
vjekoslavkatalina
08:04 27.04.2020.

...odlican igrac...kao navijac hajduka iz dinama mi je mlinka bio najdrazi igrac..on,deveric i cerin...iz te generacije...mlinka je iz te generacije najduze igrao za dinamo otisao je iz dinama 1988 godine...koliko se sjecam najbolje partije pruzao je protiv partizana,sarajevskih klubova,olimpije kao da su mu lezali...ili je imo neki skriveni motiv protiv njih...

VL
MA
MarasG
16:37 27.04.2020.

Mlinka bi i u oba tima HR repke ,milsim na one 1998 i 2018 ,bio najbolji igrac.Na zalost igrao je u doba te bivse drzave kada su u repki morali igrati igraci beogradskih klubova ili njima podani dok za nogometneetne velikane poput Mlinke,Sliskovica,Cerina,Brucica,Kranjcara... nije bilo mjesta.Mozda je i bolje sto je tako.

VL
DU
Deleted user
10:12 27.04.2020.

da je mlinka ponikao u realu ili barceloni bio bi nešto što real ni barcelona nisu imali,u jugovini diskreditiran,veliki igrač,znalac jako podsjeća na mesija..pokojni ivo tomić"mala varka mlinarića marka"

VL
MA
MarasG
19:17 27.04.2020.

Mlinka je najveci krivac sto Jerko Tipuric i danas ima tesku vrtoglavicu.Pozdrav najbolja desetko sa ovih prostora.

VL
JM
juretic.milan
07:46 29.04.2020.

Kad ga sroljo Miljanić nije odveo na SP u Španjolskoj, to je bilo nešto nevjerojatno. Bio je najbolji igrač lige. A 1983 g. Dinamo nije smio osvojiti prvenstvo. To je ostvareno penalom za Partizan, kad je Vlak bio barem metar od Mancea, koji je pao kao da ga je pogodio metak. Isto bi bilo da je bilo i 3 metra.

VL
JA
jadranko111
15:04 27.04.2020.

Vrhunski igrač,znao je sve s loptom ,ali eto ni to mu nije pomoglo da zaigra za reprezentaciju one države.Kao što i sam naslov kaže,da je igrao u CZ ili Part.,bio bi standardni reprezentativac sa statusom kao Luka Modrić u našem timu.

VL
CA
cortesova arkebuza
19:00 27.04.2020.

Odličan nogometaš,šmeker al nevjerojatan trkač, pluča kao u maratonca. Šteta a možda i bolje da nije odigrao puno utakmica za onu reprezentaciju koja je ionako bila kanta za napucavanje. Gledao uživo Dinamo-Hajduk na Maksimiru Kad je završilo 2:2 mislim 1984. ili 1985. uz dva gola Bake Sliškovića. Mlinka odigrao vrlo dobru utakmicu i uz Blaža Sliškovića bio jedan od najboljih na terenu...To su bile velike utakmice,fenomenalna atmosfera...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.