Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNO DRUŠTVO

Dejan Lovren u momčadi 'frustriranih' koji ne idu na Euro

Dejan Lovren
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
02.06.2016.
u 08:10

U toj se momčadi našao i naš Dejan Lovren kojeg je Ante Čačić otpisao i prije početka priprema zbog neprimjerenog ponašanja

Idealna momčad – frustriranih. Tako je njemački Bild nazvao igrače koji iz raznih razloga neće biti u svojim reprezentacijama na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj.

U toj se momčadi našao i naš Dejan Lovren kojeg je Ante Čačić otpisao i prije početka priprema zbog neprimjerenog ponašanja.

U sastavu je više onih koje su izbornici izostavili s popisa iz različitih razloga, a nisu ozlijeđeni (Zieler, Lovren, Gökhan, Reus, Balotelli i Benzema), a zbog ozljeda Francusku propuštaju petorica (Carvajal, Varane, Coentrao, Montolivo i Džagojev).

No nisu samo 11 navedenih koje je Bild stavio u udarnu momčad značajna nogometna imena, tu su Pirlo, Isco, Diego Costa, Juan Mata, Mathieu, Toprak, Bellarabi, Gündogan....

Imala bi takva momčad što reći na Euru

Komentara 5

JO
jony10
09:31 02.06.2016.

nisi ni zasluzio

JO
jozomali
07:16 03.06.2016.

Lovren nije zaslužio ići....taj dečko ima ego veličine naše galaksije! Pa i Ronaldo ima manji! A s takvima nije lako....poremetio bi ozračje u mikrosekundi!

AN
Antonijeee
10:01 02.06.2016.

Tako je cijeni Hrvatska. moj Lovren

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije